5.1.2014

Puskantakaa-kalenteri 2014

Haluan hemmotella lukijoitani näin uuden vuoden alussa tekemällä teille puutarha-aiheisen vuosikalenterin tietokoneen töpöytää varten. Kaivelin läpi koko vuoden kuvasaastekansioni ja valitsin teille onnistuneimmat ja hehkuvimmat otokset. Kuvat ovat sekä omasta puutarhastani että paikoista, joissa olen viime vuoden aikana vieraillut, muutama kuva on eteläisestä Englannista. Ja kaikki ovat luonnollisesti minun ottamiani (kyllä kännykkäkamerallakin pärjää – kalenterin kuvista ainoastaan yksi on otettu järjestelmäkameralla!).

Kuvatiedostot ovat suhteellisen suuret, joten voit toki koittaa tulostaa ne jos haluat. Muutoin tallenna ne koneellesi ja aseta kuva kerrallaan työpöydän taustakuvaksi (tarjoiluehdotus: käytä kulloinkin kuluvan kuukauden kuvaa, saat tuoretta kasvista silmien alle 12 kertaa vuodessa!). Älä vaan kysy minulta miten se tapahtuu. Se on joku namiska siellä.

Voit ladata koko kalenterin kätevästi kerralla zip-pakettina tästä linkistä. Vaihtoehtoisesti voit ladata kuukauden kerrallaan alta (klikkaa ensin kuvaa), vaikka epäilen, että blogisofta pienentää näitä kuvia.


Enjoy!

4 kommenttia:

 1. Mahtavan upea kalenteri. Lokakuun kasvi on erityisen nätti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Vallan yllätyin itsekin kun sain nämä koostettua, että muutama nätti kukkanen on tullut nähtyä vuoden aikana.

   Poista
 2. Kiitos Alix! Ihania kuvia! =)
  Näpsäkkä kalenteri ja toimii loistavasti näytön taustakuvana. Heti lähti käyttöön!

  T: Sari / Onnelanemäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari! Tätä käytän itse töissä, ikkunasta on merinäköala ja koneella puutarhanäköala <3

   Poista