3.6.2015

Kauden aloittaa taimivaihto

Ihastuttava kuva Anitan puutarhasta kevätasussaan.
Herkkää, eikö vain!
Kyllä se vaan on niin, että silloin vasta tuntuu siltä, että puutarhakausi on kunnolla korkattu, kun on ensimmäiset taimivaihdot takana. Vaihtoja on koettu jo niin monta, että selvästi syöminen, puutarhan ihailu ja se yhdessäolo samanmielisten hörhöjen kanssa on ykkösprioriteetti. Aiempina vuosina on kannettu selkä vääränä taimia, nyt vaihtuvat muutamat sydänkäpyset.

Tänä vuonna kokoontuminen tapahtui ihanan Anitan puutarhassa. Paikalle tuli ilahduttavasti uusiakin tuttavuuksia (taimivaihdothan ovat usein avoimesti keskustelupalstoilla ilmoitettuja tapahtumia, vaikka kotipihoissa usein järjestetäänkin), kiva on tavata uusia hörhöjä. Sade uhkasi viime sekunneille asti, mutta ilta olikin lempeämpi kuin olisi osannut arvata.

Ai että oli taas mukavaa, naapurusto sai kuunnella raikuvaa naurua iltaan asti. Ja vielä ennen lähtöä piti saada kinuttua itselleen ihan pari pientä kasvinalkua emännältä. Kotiin taas tuli salakavalasti kannettua enemmän, kuin oli mukanaan vienyt. Miten se on joka kerta mahdollista??

Nyyttäriruoat eivät kertakaikkiaan mahtuneet kuvaan. Isännän tekemä borsh oli mahtava!

Herkkä tulppaani pioninlehtien syleilyssä.

Syötävä tulppaani!

Mahtava kultatyräkkipallo!

Jutustelu ja kasvien ihmetteleminen jatkuivat vielä myöhään.
-----------------------------------------------
Tykkää Puskantakaa-Facebooksivuista, niin saat ilmoituksen uusista blogipostauksista!

4 kommenttia:

 1. Loistava idea tuo teidän nyyttäri-taimenvaihtotapatuma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puutarha-aiheisilla nettipalstoilla kannataa väijyä, nyyttäreitä on vähän joka puolella maata. Suosittelen lämpämästi :)

   Poista
 2. Oli ihana ilta! Mutta miten ollaankin onnistuttu kokoontumaan justiinsa pihan kapeimpaan kohtaan tuossa viimeisessä kuvassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku herkkuhan siinäkin on, mitä on pitänyt ihastella :D

   Poista