16.2.2015

jokojokojoko

Jokojokojoko?
Aurinko saa ihmeitä aikaan. Ei ainoastaan siementen itämisessä, vaan ihan tämän väsähtäneen ihmisen sisällä. Parin rankan työviikon jälkeen istahdan flunssaisen perheen kera talviloman viettoon sohvan nurkkaan. Keuhkonsa pihalle yskivän miehen ja 39 asteen kuumetta potevan kuusveen kanssa ei sovi harrastaa juuri mitään.

Mutta parin päivän möllötyksen jälkeen, kun oma flunssanpoikanen on väistnyt, alkaa olemaan tuskallista istua peffallaan. Päätin käväistä uuden kotimme pihassa fiilistelemässä. Siellä ei asu ketään, ja meillä on lupa käydä. Onneksi. Askelsin pihaa edes takaisin, pyörittelin kukkapenkkien muotoja päässä ja hengitin iltapäiväaurinkoa sisääni.

Oman asunnon myynti on lyöty lukkoon. Elämme koko ajan toinen jalka muttolaatikossa, mikä ei ole kovinkaan kätevää, mutta haluamme olla nopeasti muuttovalmiita kun viesti tulee. Tässä vaan odotellaan, että ostajat saisivat omansa myytyä. Odottavan aika on pitkä, takana on jo puolitoista kuukautta, vielä saman verran edessä. Enintään. Koitan lohduttautua sillä, että takaraja on olemassa, loputtomiin ei tarvitse odotella.

Mutta kevätaurinko ei helpota oloa! Jokojoko! Jooko?

Ihanat talon rappuset.

Askelmat puutarhaan.
Isolla kivellä näyttäisi kasvavan hopeahärkkiä.

Joku näyttää piikikkäältä, mutta ei ole. Who are you?

Kukakohan tässä uinuu? Haaga vai joku toinen?

Tätäkin ihailen, mikäköhän kärhö tämä vielä paljastaa olevansa...

Syreeni on kaunis, mutta kaipaa nuorentamista.

Tämä on joku keltainen kukkanen, mikäli syksystä jotain muistan. Yh.

Tontti rajautu metsään. Helmikuun alkuiltapäivän aurinko jaksaa jo kurkistaa mäen yli, ah!

Tykkää Puskantakaa-Facebooksivuista, niin saat ilmoituksen uusista blogipostauksista!

2 kommenttia:

  1. Minusta tuo "piikikäs" on luumupuu! Muistan niin kun itsekin odoteltiin monta kuukautta suunnittelutarveratkaisu päätöstä tontillemme, ja se fiilis kun saatiin myönteinen päätös, oman talon rakentaminen unelmien tontille saattoi alkaa<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ha! Se voisi hyvinkin olla luumupuu! Kiitos vinkistä :)

      Poista