6.4.2015

Voittajan on helppo hymyillä

Kuvitekaa, että kerrankin voitin jotain! Aivan mieletöntä! Siis Pelargonitaivas-blogin lukijakilpailussa voitin neljä ihanaa pelargonin pistokasta. Wohoo!

Lajikkeet ovat: punakukkainen 'Crystal palace gem', ruusuilta tuoksuva vaaleanpunakukkainen 'Attar of roses', Punakukkainen komealehtinen 'Distinction' ja kääpiökokoinen punoranssikokoinen 'Friesdorf'.


Sain viime viikon sunnuntaina viestin, että paketti lähtee postin matkaan maanantaina. Minä onneton en kuitenkaan ole vielä oppinut omakotitalolaisen tavoille, siis postilaatikon suhteen. Sitä pitää ihan erikseen muistaa mennä tienposkeen katsomaan, onko postia. Muistin pelargonit vasta keskiviikkona! Riensin heti aamusta laatikolle ja pelasin poloiset sisälle. Onneksi pikkuiset olivat erinomaisesti paketoitu ja kaikki olivat hengissä törttöilystäni huolimatta. Vain yhdestä tippui kaksi lehteä, aika uskomatonta! Lisäksi pistokkaat ovat kaikki kauniita, suuria ja hyvin juurtuneita.

Näitä on sitten ihana seurata kesän läpi. Ensimmäiset kukat olisi hyvä napsia pois, että kasvi vahvistuisi ja kasvattaisi kokoa. Mutta ehkä ihan ensimmäisen kukan annan aueta, että näen kaunokaiset omin silmin.-----------------------------------------------
Tykkää Puskantakaa-Facebooksivuista, niin saat ilmoituksen uusista blogipostauksista!

3 kommenttia:

  1. No todellakin onnea! Ihana palkinto, olen itsekin ollut mukana arvonnassa, mutta eipä ole tärpännyt.

    VastaaPoista
  2. Ja heti korjaus edelliseen, olin myöskin voittanut pistokkaita! Olimmepas me onnekaita:)

    VastaaPoista